mm2.0

De oude Pivot had hier en daar wat kuren en ik had de keuze om deze op te lappen, of om een nieuwe te installeren. Tja, keuze snel gemaakt. MM draait nu op pivot2.0. Beter gezegd, pivotx.

Het oorspronkelijke plan om deze en afgelopen week te beta-testen is een beetje in de soep gelopen, maar ik had Ollie beloofd live te zijn voor hij terug was.

Daarom nu; Live! beta-testen!!!!!

Ik hoor wel wat er fout gaat!

12 Replies to “mm2.0”

  1. Om daarna TOCH wat te zeiken te hebben: Ik zou bij de “volledig artikel pagina” misschien die bagger in de rechterkolom gewoon eruit mikken.. het ziet er nogal.. euh.. zooierig uit..

  2. I C… Op de hoofdpagina zie ik nu alleen de test-codes van de flickr photoflip, de youtube and de shirts.. ligt dat aan mij of aan jou? 🙂

  3. Nee, dat ligt niet aan jou. Dat zijn reminders voor mij.. ik moet nog even vogelen hoe ik een widget maak in pivotx.. rechtstreeks PHP inserten werkt namelijk niet…. 🙁

  4. ach.. ik heb nu een goed excuus om een doosje smarties te halen om dit te gaan snappen…. Volgens mij gaat het wel goedkomen, het enige is nu gewoon puur waar we de tijd vandaan gaan halen.

  5. Mo! Misschien nog even op de hoofdpagina een kopje “Movies” tussen de foto’s en de filmpjes? Voor de rest: geile shit skippy!

Comments are closed.