Breaking news: Ribo down (updated)

Wat er gebeurd is en of het echt ‘breaking’ news is, weet ik niet, maar op de Hyves van Rogier staan foto’s van Ribo die door een bully afgevoerd wordt in Mautendorf AT…

[update van onze correspondent ter plekker (rogier)]

Ribo is dus gisteren ochtend na een off piste avontuur met z’n 4tjes (we hebben beiden een kidz meegenomen) aan het eind van de afdeling in de tiefschnee over een steen (rotsblok) geskied. Op zich niet zo’n probleem maar hij kwam met z’n heup op dezelfde steen terecht met als gevolg een gebroken schaambeen. Dus voor RIbo blijft het voorlopig even bij de spectaculaire reddings operatie met SKI-DO en Pisten Bully (het terrein was nogal ruig). Vanmiddag weer bij hem geweest. De fysio was er net, dus hij mocht even oefenen met krukken. Veel pijn nog, maar volgens hem al veel beter dan vanochtend… Het is in ieder geval een retourtje met de ANWB / Gipsvlucht a.s. woensdag of zaterdag. Zal van de progressie morgen afhangen.

Zelf vermaak ik de 2 kidz met lekker skien en eten ;-)

[/update]

Vanaf hier dus van harte beterschap en een vlot herstel toegewenst, de helitrip komt er namelijk al snel aan!

7 Replies to “Breaking news: Ribo down (updated)”

  1. Euh, breaking news is misschien een beetje een bijdehandte kreet maar euh.. sterkte.. En Ribo: als je de volgende keer iets stuk wilt maken, kom gewoon gezellig bij ons langs in de steeg, kan je lekker slopen, ligt er meer sneeuw en kom je er stukken beter vanaf… Met andere woorden: sterkte.. als je lang in een ziekenhuis moet blijven smokkelen we wel een fles schnapps naar binnen… 😉

  2. euh.. ja, toen ik het bericht schreef, wist ik nog niet precies hoe en wat…. sorry richard hiervoor. voor wat betreft de schnapps… zit KT al in de auto?

  3. Tja, wat kan ik hier nog aan toevoegen ? Shit happens ! Ze hebben me naar het ziekenhuis in Tamsweg gebracht waar via scans werd vastgesteld dat mijn schaambeen gebroken is. Daarnaast heeft mijn linkerheup/bovenbeen ook een opdonder gehad waardoor staan niet mogelijk blijkt. Ik lig nu in mijn z-bedje te revalideren en kom zaterdag met de gipsvlucht terug naar een land met voldoende sneeuw. %-) Overigens zitten we hier al rond half twaalf warm te lunchen met een halve liter Stiegl dazu …. rare jongens die Lungauers.

  4. goh.. luxe en raar ziekenhuis. weet je zeker dat ze niet zo de restjes urinesamples verwerken? trouwens, hier smelt de sneeuw momenteel……

  5. Nee, Nee, Het is echt bier zelf gezien. Het bezoek kwam met een 6pack halbe liters aanzetten en dat werd natuurlijk direct opgdronken. De zusters hadden wel wat moeit mt het feit dat het 6-pack op de kast stond, dus het bier in de kast alwaar nog een 6-pack stond. IK kreeg ook een bier aangeboden maar heb in alle wijsheid maar even niet mee gedaan. Het is toch weer een klein 30km naar Obertauern slingeren…. Morgen nog een extra dag skien met de kidz. We hebben nog steeds niet alle liften gehad. De jeugd is kieskeurig zullen we maar zeggen. NB: ribo mag volgens mij ff geen alcohol dus…. NB2: Hier in Obertauern smelt de sneeuw bijna om 17:30 was het 0 graden.

  6. Oh, het bier was voor de buurman (m/v) op de kamer? Rare jongens die Oostenrijkers.. Maar euh, Ribo, valt alcohol niet onder de toegestane pijnstillers en ontsmetters? Hier vriezen de straten al weer langzaam op. Ik heb nu al zin in de ochtendspits van morgen….

  7. Nou Leute, Ich bin schon wieder zu Hause. Gisteravond toch maar even stieglcetamol ingenomen .. stond gekoeld op drie hoog buiten in het raamkozijn. Ik zal komende dagen mijn memoires toevoegen … ga nu even de kerstdagen in NL afmaken.

Comments are closed.