Zomer ideeen

Voor de verandering gaan we eens niet in die hangmat rosé liggen zuipen voor de komende 6 maanden maar gaan we gewoon verder met waar we mee bezig waren: aanschouw het initiele zomerprogramma van mountainmadness!

Theorie:

 • Lawinekunde I & II Theorie cursus
  Voor de mensen die toch meer willen gaan freeriden een must, theorie cursus lawinekunde op basis van Werner Munter's 3×3 Reductie methode. Bij voldoende geinteresseerden kunnen we misschien iets regelen bij het snowsafety center of via mkskiservice in Bilthoven
 • Beklimming Gross Venediger (Oostenrijk) (3674m)
  We zijn er al jaren over bezig maar nu gaat het er echt van komen, een lang weekend in Oostenrijk met als doel de Gross Venediger (1 na grootste berg van Oostenrijk) te beklimmen onder begeleiding van een gids.

Ben je geinteresseerd? Laat dan hier een reactie achter of stuur een mailtje naar ollie – apestaartje – mountainmadness – punt- org.

18 Replies to “Zomer ideeen”

 1. Beide klinkt goed. Verder niemand geinteresseerd in mountainbike madness? Oftwel, crossen door de bossen? trouwens, die hangmat en die rosÈ, count me in!!!!

 2. Moeten we ook niet net als een paar jaar terug een boot-party organiseren? jammer dan trouwens dat ze zo’n end uit elkaar liggen…

 3. Precies, anders hadden we tegen elkaar kunnen racen (hahaha)… Maar we liggen ergens midden Mei in Zeeland voor een lang weekend, maar dat is al een gekloot van jewelste.. complete dag op de motor door Nederland heen, niet echt een feestje..

 4. Nou, we hebben nog geen marifoon en andere veiligheidsmiddelen en zijn nog niet zo bedreven in varen met golven.. Dus die stap nemen we nog maar even niet. Plus dat het dan ook nog eens een gekloot is om op zee te komen.. moeten we er bij IJmuiden uit en ergens bij Hellevoetsluis weer in.

 5. wil je perse over de Kil varen, of wil je niet teveel je mast laten zakken… volgens mij is bij Vianen het kanaal op korter. Of vergis ik me??

 6. wtf klimmen? Het hele punt is juist naar beneden glijden onder invloed van de zwaartekracht. Ik zie nu ook nog wel mogelijkheden daartoe maar dan in ronduit suboptimale comfortmodus. Smijten ze bij die lawinecursus een dosis sneeuw over je harses? Dat wil ik bij Ol ook nog wel doen. En dan ben ik best bereid een tientje onder hun prijs te gaan zitten. NO problem.

 7. OK, dus tot zover zijn in ieder geval Robin en Ollie geinteresseerd! 🙂 PS: ‘t is theorie Robin… dus je leert hoe je sneeuw VAN Ollie WEG kan scheppen.. nadat je me onder hebt geschoffeld.

 8. Snowjunk is ook geinteresseerd in lawinekunde. Wij snowboarders kunnen heel goed remmend skieers onder de sneeuw verstoppen…..

 9. wat een gezeur, sneeuw is toch dat spulletje waar je boven op moet blijven staan!!! KT heeft ook wel intresse

 10. Jup, en dat kan met 1 of met 2 planken. Maar als dat witte spul niet op de berg ligt, dan kunnen we nog steeds leuke dingen doen met diezelfde berg.

 11. ha kijk… eindelijk eens echt sporten… hoe snel gaan we omhoog hupsen ? ennuh.. met of zonder zuurstof….. ?

 12. In een lang weekend.. donderdagnacht (ofzo) rijden, vrijdag uitslapen en dan richting de Gross Venediger (hut), zaterdag top, zondag naar beneden en terug..

Comments are closed.