wePowder

 De wePowder guide is de nieuwe bijbel voor freeriders. Een dubbeldikke gids met meer dan 250 pagina’s vol poedergeheimen, samengesteld door een team van doorgewinterde freeriders en locale experts, die je de diepste poederdagen van het seizoen zullen bezorgen. Gecombineerd met je persoonlijk online wePowder-pagina, waarop je alles vindt wat je nodig hebt voor de beste poedertrips, is dit zo’n gids die je als freerider écht niet wilt missen!

Op dit moment is de wePowder inivitation only. Dat  betekent dat je alleen een met een referral code zo’n gids kan krijgen. En MountainMadness zou MountainMadness niet zijn wanneer wij een aantal referall codes hadden! Wil je ook een wePowder gids, laat het dan even in de comments weten.. en aangezien ze erg beperkt zijn: MadnessMembers first!

18 Replies to “wePowder”

  1. @Sten: you’ve got mail @Ribo: ah, dan hoef ik er tenminste geen voor jou te bewaren.. 🙂 Thomas, Johan, jij en ik hebben dus in totaal 20 codes te vergeven.. nu dus nog 19..

  2. Ik zou ook graag een invite voor de gids ontvangen, super boekje lijkt me om een trip te plannen ! Let me know

  3. Super bedankt voor de code! hoop de spots deze winter goed te kunnen gebruiken!

  4. Hey there, Zou iemand mij ook een code kunnen sturen? Heb echt dringend behoefte aan nieuwe spots! Please mail me one. Greets

  5. Hey people, Als ik even terug tel zijn er nog codes te vergeven. zou ik aub ook een code kunnen ontvangen, deze winter weer freeriden on the edge in Valto!! greetzz Nelis

  6. wat vet! dat boek lijkt me echt heel tof! stormriderguide is al bijna uitgbladerd dus deze zou goed van pas komen! wie kan me een code sturen?

  7. Heb net snowsafety lawine 1 gedaan in Heerenveen, was gast met een *we*powder boek ERG GAAF!! Zou wel bijzonder tof zijn om er een te kunnen scoren, dus graag code..

Comments are closed.