wePowder gids is uit!

wePoder!

Ach ja, eigenlijk is het al weer oud -alhoewel, afgelopen donderdag pas- nieuws, maar de wePowder gids is uit!

Tja, bij zulk goed nieuws en moois, hoort natuurlijk een uitpak-verslag…

wePowder #40

Vrijdag plofte de gids al bij Ollie op de deurmat, maar mijn postbode deed er een dagje langer over. Pas op zaterdag kwam de goede man met mijn gids op de proppen. Nummer 40, eerste druk.

wePowder zegel

De gids werd verzegeld afgeleverd… “Garantie op behoud van baan, relatie en normaal leven vervalt indien deze zegel wordt verwijderd – We Powder”.

*Slik…*

sneeuw slachtoffers

Het boek is opgedragen aan de partners achter wePowder. Opvallend trouwens dat in het Colofon 1 van de 3 partners pas na de KNMI vermeld wordt….

wePowder is meer dan een gids.

wePowder is meer dan een gids. Poederen is a way of life!

..ook geschikt als mooi plaatjes boek

Door de wePowder heen veel mooie foto’s. Jammergenoeg voor mij het enige minpuntje, of er is iets misgegaan met de kleuren tijdens de voorbereiding/druk, of er is bewust een filter over de foto’s gegaan die de foto’s niet verbeterd heeft. De foto’s zijn een tikkie donker en dichtgelopen met een groen/blauwe zweem..

spots

Hey, Aussois ook een freeride spot?? Ik ken het alleen als een heel klein skidorpje zonder toeristen!

Dikke spray trouwens!

Ja, de wePowder is geslaagd als “bijbel voor freeriders”. Het beschrijft de weersystemen die voor de dikke dumps zorgen in de alpen en waar je met welk systeem moet zijn. Het beschrijft de regio’s in de Alpen en haalt de freeride spots aan met per regio een aantal beschreven routes. Natuurlijk kan ook de wePowder niet zonder een -uitgebreid- stuk over veilig rijden. Al met al een aanrader, al blijft het wel wachten tot de dag dat ook de site online is, waar voor members, de rest van de routes is op te vragen.

3 Replies to “wePowder gids is uit!”

  1. Euh, ja… ik heb alweer een nachtje liggen dromen over poedersneeuw en weersystemen (Wepowder Gids ligt dan ook naast mijn bedje).

  2. hmm.. daar ligt de mijne ook. Gedeelte voor de regio’s al gelezen en een stuk van de regio’s zelf. Dat lezen we we een keer als we een trip moeten plannen.. Eerst het safety-gedeelte maar weer eens bijschaven. Wilde dat doen met het Mieterse Ceedeetje, maar euh.. mijn mac wil dat even niet… Iets met een corrupte flash! player ofzo…

  3. Ik ben begonnen met het weer.. stond ook vooraan in het boek.. nadat ik even had gecontroleerd of mijn toekomstige sweetspots erin stonden (ja) en of mijn privÈ plekkies er in stonden (nee, pfieuw).

Comments are closed.