Voor bij de openhaard

Voor de thuisblijvers, de thuiskomers, of voor na de apres-ski bij de kachel.. Altijd leuk om filmpjes te kijken. Atomic heeft weer een heerlijk exemplaar online staan. En, het goede nieuws, lekker te downloaden in een mooie kwaliteit. Op de laptop zetten dus en meenemen om fullscreen te kijken.

Kijk hier, of download daar.

En voor de mensen die flipfloppende snowboards niet direct het einde vinden hebben we ook nog een voorproefje van STEEP! Een documentaire over extreme skiing door de jaren heen.


Link via versesneeuw.nl

3 Replies to “Voor bij de openhaard”

  1. wat is dat nou? wordt het 1-plank-promofilm-onderwerp meteen weer gehackt door tweeplankers?? Weet je wat ze met die tweede plank moeten doen? Voor hun kop houden! Kunnen ze meteen gaan nordic-walken met die overmaatse satÈ-prikkers! ;o)

  2. Hmm, mijn balans-herstellende maatregelen worden weer niet gewaardeerd door een-plankers.. Ik had er ook een nieuw onderwerp aan kunnen wijden en dat boven dat van jou kunnen plaatsen, maar voor je het weet is er weer een planken wedstrijd aan de gang. Zodoende de bescheiden opstelling om het twee-plank filmpje maar onder het een-plankertje te plaatsen..

Comments are closed.