Tralala de Tignes

Geen nieuws is goed nieuws om maar eens met die dooddoener te beginnen!

Maar ondertussen is een zes man sterke MM crew neergestreken in het überzonnige Tignes. En aangezien wij dadelijk weer een paar kilo savoyaardse kaas naar binnen gaan schuiven: het is hier prima.. later een betere update!

PS: veel zon, geen poeder… we werken dus vooral aan onze carving skills! 🙂

8 Replies to “Tralala de Tignes”

  1. carve ook mooi. gaan jullie ook nog achteruit skien? dat hoort er dan natuurlijk ook een beetje bij. oja, hier op de pampermuts ook nog geen nieuws….

  2. En helaas is team twee al weer thuis, aan het werk en aan het overwerken :o( Morgen nog een uurtje overwerken en dan is het gelukkig al weer bijna weekend!!!! Natuurlijk zijn er ook mensen die eigenlijk nooit werken (he Ol!) Die morgenavond al weer in de auto zitten op weg naar de sneeuw en hun vriendinnetje zielig en alleen achterlaten, zonder auto……snif ;o)

  3. Ik ben gek op de interliner! Ik weet nog niet precies wat mijn plannen zullen zijn, maar als ik niet naar mijn ouders ga, kom ik wellicht even langs om haar te bewonderen!

Comments are closed.