Teamskis…

In het diepste geheim hebben Ribo en Ollie de laatste week gewerkt aan het project “Saucer Boy”. Het doel was de aanschaf van een setje legendarische compromisloze skis om in te zetten tijdens MountainMadness freeride activiteiten. En met volkomen misplaatste trots kunnen we nu het eindresultaat tonen…

[[image file=”2011-01/pontoon.png” ]]

MountainMadness heeft vanaf gisterenavond 00:00, de beschikking over een schitterende set met K2 Pontoons! Met een geometrie van 160-130-120 (pintail) en een complete reverse camber is dit DE ski voor de diepe poeder (en water). En natuurlijk heeft de naam van de ontwerper ook nog wel wat ermee te maken: Shane McConkey!

12 Replies to “Teamskis…”

  1. wow!! krijgen we een soort van Mountainmadness-labs??? ik wil een sickstick.. en een selecta… en als het enigszins kan een swallow… of euh.. hebben we te weinig snowboardersdraagvlak hiervoor??? zien er wel erg lekker uit die Pontoons! … toch maar eens leren skiën…

  2. … je had toch al een set Black Diamond om op zijn skies te kunnen snowboarden? Is dit dan om meerdere mensen tegelijkertijd het genot van snowboarden te gunnen?

  3. Deze skis zijn mede mogelijk gemaakt door Ribo… Drie keer raden wie uit die heli komt met de pontoons! 🙂

  4. … eigenlijk ben je dus aan het pronken met de nieuwe latten van Ribo? Mocht er vraag naar zijn, ik heb altijd nog een Coal 167 liggen.. (over lange planken gesproken)

  5. Nee, je snapt het niet… Het zijn *TEAM* skis! 🙂 (de benaming heeft van alles te maken met het verkopen van de financierings- en opslagmogelijkheden in huiselijke kring) Verdeel en heers: cognito ergo sum! 🙂 (ofzo)

  6. Euh… scant de minister van defensie deze website niet op mogelijke terroristische activiteiten?

  7. … en transportgod Ollie had besloten dat er geen stickers op gingen voor financieringsgod Ribo ze had gezien… 🙂

Comments are closed.