Snow in Georgia

Five Riders heard a story, a story about snow in georgia. A new and different freeride movie. A dokumentation of a country with many options. A film by Allard Faas.

Stom toevallig kwam ik pas op de site terecht van Snow in Georgia; een Nederlands pareltje tussen het geweld van ski/snowboardfilmfabrieken als Matchstick of MackDawg. De maker, Allard Faas, zegt zelf over de onbekendheid van de film:

Dat die niet in de gebruikelijke blaadjes staat is ook een publiciteit probleem. Het project is eigenlijk een beetje uit de hand gelopen. En dan is de site en de film zo hard werken dat, wat belangrijk is, de publiciteit er bij inschiet. Overigens zijn het niet de minste die mee waren o.a. Matthias Haunholder, Oostenrijks beste freerider van dit moment, zit in de World Tour van Nissan en Patrick Koller is Oostenrijks beste Skiecrosser. We zijn nog bezig met het organiseren van een screening in Nederland.

Maar, desalniettemin een mooi stukje film, wanneer deze in nederland vertoond zal worden, zullen we daar zeker over berichten!

One Reply to “Snow in Georgia”

Comments are closed.