Seizoensafsluiter…

In de wandelgangen van het MountainMadness kantoor gonst het van de geruchten over de seizoensafsluiter. Laten we eens kijken of we wat orde in de chaos kunnen brengen:

Wanneer: 19 en 20 April
Waar: St. Anton am Arlberg
Wie: Thomas, Allan, Rogier en Richard (?)

Meer informatie kunt u krijgen door het mailen van het organiserend committee…

16 Replies to “Seizoensafsluiter…”

  1. tja, ‘t kost wat … maar dan kan je dit weekend niet mee. Ook in het hdwijkse kostte het wat moeite maar ik geloof (?) dat het nu mag … (fingers crossed)

  2. Hahaha, successen uit het verleden geven geen garanties voor de toekomst. Met andere woorden: ik ben benieuwd wat de reactie is wanneer jij met je skis richting de auto loopt op vrijdag.

  3. hmmm, zelfs mijn duivelshoorns zijn zojuist op mijn helm genaaid. Ze wil wel heel graag dat ik ga … was she playing hard to get or is there something to be done in return? … dat weten we maandag !

  4. @Ribo: Mocht je nog weg vrijdag? En veel spannender, mocht je er weer in? @all: leuk geweest?

  5. Perfect weer, perfecte sneeuw, kortom een waardige seizoens afsluiter met alles er op en eraan.

  6. Kijk, dat horen we graag! (Nou ja, op een kleine steek van jaloezie na dan, maar die had ik al een paar meer na het horen van de live reports op de voicemail en telefoon.. maar goed)

  7. Tja, wat zal ik zeggen … net de alcoholvergiftiging van de Mooserwirt uit mijn systeem en nu al weer trips aan het plannen voor november as. En dat alles onder het mom van een goede voorbereiding is het halve werk. @johan: ja, ik mocht nog binnen. Toen ik echter begon over de seizoensafsluiter in Ischgl werd mij toch vriendelijk doch dringend verzocht mijn muil te houden @KT: (zie @johan) ergo: Arianne ziet toch ook af van Elton John

  8. Hahahahah, stelletje oude snoeperds… gewoon 2x het seizoen willen afsluiten.. Elton John.. come on! Dat gelooft niemand…

  9. en toch … ‘t is dat Elton John er is en de skilift die dag slechts Ä 70 kost … Michiel, een maatje uit het Harderwijkse, gaat er toch met zijn vriendin heen! HIJ WEL !! Ik durf te wedden dat hij Elton op de koop toe neemt … en zo heeft een ieder zijn excuus.

Comments are closed.