Resort van de week: Serfaus Fiss Ladis

En nadat maniac 1 zonder mountain madness vriendjes op pad was, ging ook maniac 2 zonder mm-vriendjes maar met collegas op pad. Doel van dit tripje is Serfaus, onderdeel van het skigebied Serfaus-Fiss-Ladis. Op zich niet eens zo heel ver van Ischgl vandaan en tussen de 1400 en 2800m, dus qua sneeuw zit het wel goed.

En wie wil er nu tussen schitterende namen als "Prutz" en "Obere Scheid" rondreizen? Enthousiaste verhalen horen we vast na het weekend, voor de thuisblijvertjes is hier wat meer informatie te vinden.

Meer informatie over Serfaus-Fiss-Ladis op: http://en.serfaus-fiss-ladis.at/

Webcams:

Alpkopf:

Pezid:

Kindschnee Alm:

Fiss – Schönboden:

Fiss – Schönjochbahn:

Fiss – Möseralm:

Fiss – Bertha's Kinderland:

3 Replies to “Resort van de week: Serfaus Fiss Ladis”

  1. Prachtige omgeving? maar dat was bijzaak, geweldig skigebied. Vrijdag op Zaterdag nog 10cm poeder gevallen, helaas te weinig om off-piste te gaan, maar toch ook op de pistes kan je prima First Traxx zetten. Aanraders van dit gebied in deze tijd van het jaar voornamelijk Serfaus, lekker hoog 1900-2700+ meters Pezid baan met 2 gave zwarte runs en natuurlijk half uur berg op hiken, daarna (toch nog) off-piste naar de Hexenhutte, was helaas niet open, wat onze Joop-Joop navigator eigenlijk wel wist. Toch geweldig, alhoewel je op zo’n kleine 3000 meter erg weinig lucht krijgt. Andere collega’s waren minder te spreken over dit tochje, maar dat is een gebrek aan opvoeding lijkt me. Zijn trouwens toch beter in zuipen en komen je dan om 2 uur ‘s nachts pesten om een filmpje te kijken, nou dat ging mooi niet door…. Had echter een paar Duitsers ettelijke snapps afgetroggelt, hadden zij weer niet in de gaten.

  2. Dennis, als je nou iets meer je best gedaan had, was die Andrelon meid echt wel voor je gevallen. Blond, jammer tieten en 18 jaren jong, wat wil je nog meer.

  3. Wie de neuk is dennis? En laten we eerlijk zijn, jammertieten hebben de aantrekkingskracht van nat okselhaar (vrij naar Robin “chocoprinsje” P.). Ennuh, egte profi tragen helm! (Mijn deutsch ist wienerschnitzel gut)

Comments are closed.