Poederen voor gevorderden…

Tegen verwachting in, toch een snelle update vanuit Zwitserland.

Na 4 dagen poederzoeken in Disentis (oh, ik bedoel Lawine 2 cursus) zitten we nu midden in de dump ergens in het Berner Oberland. Dump? Dump? MEGA dump! Nadeel is wel dat de heli nog niet de lucht in kan, maar we hebben ondertussen Adelboden en Engelberg compleet afgekrast! De beroemde Laub staat ook volledig op helmcam dus jullie kunnen binnenkort weer meegenieten..

De groeten vanuit Wilderswil! Ollie, Rogier, Marcel, Jildou, Marc en onze preferred supplier: Michiel Engelsman

8 Replies to “Poederen voor gevorderden…”

  1. Vandaag heupdiepe poeder in het Lötschental. Allemaal meerdere Faceshots gescored. Er is inmiddels wat onbewerkt filmmateriaal beschikbaar. Helaas nog niet geschikt voor vertoning… Morgen nog even skiën in Engelberg (de heli gaat niet door vanwege te groot lawinegevaar en matig weer).

  2. We hebben ondertussen heel veel sneeuw gezien.. Rogier dacht dat hij was omgedonderd vanwege de hoeveelheid sneeuw in zijn gezicht.. 🙂 Helaas is de heli dus gecancelled, maar dat maakt de pret niet minder, zeker niet omdat we die allemaal nog eens kunnen herbeleven dankzij Ribo zijn helmcam.. thanks Ribo!

  3. .. toch wel aardig dat jullie de heli nog even uitstellen voor Ribo en KT. Ga ik ook nog sparen!! ben wel benieuwd naar de footage.. donder ander wat losse clips op youtube!

  4. Hier in Harderwijk ook heupdiepe poeder … je moet er wel voor op de grond gaan liggen Niet dat dat met mijn fysieke toestand een probleem hoeft te zijn .. liggen kan ik ondertussen erg goed.

  5. Grijns, ik ben momenteel de foto’s en video’s aan het overzetten.. oa 3x de Laub op film… en een schitterende faceplant. 🙂

Comments are closed.