22 Replies to “Pimp my helm!”

  1. cool!!! ik wil ook en helm… damn.. was ik nog maar twaalf.. dan wilde ik een teigetje skipak!

  2. Grijns, nee, als ik nog meer toelie mee moet slepen kan ik net zo goed als skieend uithangbord gaan fungeren… dus vlaggetje kan nog maar verder geen geouwehoer meer aan mijn lijf…

  3. @ollie> hmm.. had jij dat vlaggetje omdat je de opperakela was, iedereen zo’n vlaggetje had of omdat je gewoon de lul was?

  4. Ik ben bang dat optie drie de juiste is… Blijkbaar nemen mensen zoveel aanstoot aan mijn helm dat ze dat een goede smoes vinden om mij voor de rest vol te hangen met vlaggetjes enzo.. 😉

  5. Eventueel kunnen we een IA (inkoopactie) opstarten om de verzendkosten te delen…. ik ben voor de bloemetjes… of toch de oren??

  6. Ik wil niet meer extra rommel op/naast/bij mijn helm.. ik wil gewoon relaxt kunnen skieen en geen compleet uithang bord worden.. maar diegene die wel oren willen: go ahead..

  7. secrets are to be kept, maar Ol ik zal niets nieuws voor je bestellen. Er staat wel schnapps op het niet dragen/repareren van je vlaggetje. BTW ziet er toch cool uit in de filmpjes. Kunnen die niet online?

  8. Ik heb er nog geen moment tijd voor gehad… mijn todo lijst is ongeveer van hier naar Tokio.. dus dat komt tzt nog wel..

Comments are closed.