Pimp je board

Oei.. wat is het rustig op MM.org… Maarja, de mussen doen geregeld pogingen om dood van het dak te vallen.

Tijd genoeg om je board te pimpen dus. Van Martine kreeg ik de volgende tekst plus link door gestuurd.
Je krijgt echt direct zin om met je derrière door de sneeuw te schuiven als je de originele snowboards van Boardboosters ziet. Hoe ‘t werkt? Heel simpel. Je kiest een ontwerp en krijgt het zó thuisgestuurd. Even opplakken en klaar. Nog leuker: je kunt hier ook je eigen snowboard ontwerpen. We zien ons al gaan, – flits – door de sneeuw op ons Flavourites-board. Mmm. Nu maar hopen dat er voldoende sneeuw ligt om een verpletterende indruk te maken op je mede-sneeuwschuivers…

Er zijn een aantal standaarddesigns te kiezen, maar zelf maken kan ook. Volgens de site slijtvast en makkelijk aan te brengen (en weer te verwijderen).

http://www.boardboosters.com/

Of er voor skies ook zoiets is, vermeldt de site niet…

5 Replies to “Pimp je board”

  1. Volgens mij is het moeilijk om die dingen voor skis te maken ivm de voorgemonteerde bindingen.. Maareh, ik zie het helemaal gebeuren: deck 4 met een M2 logo-sticker erop… kwwl! 🙂

  2. Euh.. die bindingen kunnen er toch (tijdelijk) af? Sticker plakken en bindingen weer terug??? Lijkt me niet zo’n spannend iets. Misschien ga ik toch eens even denken over een interessant motiefje… (natuurlijk met MM-logo)

  3. Ik heb een voorliefde voor delftsblauwe tegeltjes met molentjes, klompjes, tulpjes en dat soort ellende.

  4. hmm… die kom ik al teveel tegen op trouwelarijen… mijn board zou wel iets minder getrouwd mogen..

  5. I get your point… Ik zou dan, persoonlijk, opteren voor board numero 4 maar dan met een gebrandmerkt M2 logo erin.. sowieso misschien wel leuk voor mijn steigerplankjes want de topsheet is daar redelijk krasgevoelig van. Maar goed, lengte 186 is misschien teveel van het goede?

Comments are closed.