Op naar Whistler Blackcomb

Na nog vandaag te skieën in Sun Peaks zal de MM-canada-karavaan doorreizen (via een vreselijke mooie route) naar Whistler Blackcomb. Hier zullen vooral de dames met de neus in de boter vallen, want het is Womens Week. Tja, of de mannen vallen met de neus in de boter door de grote aantallen vrouwen die hier ongetwijfeld op af zullen komen.

Het (nieuwe) Whistler is een vrij nieuw dorp en dat zal door de komst van de Winter Olympics in 2010 alleen maar nieuwer worden

Sneeuw en weer: http://www.onthesnow.com/BC/493/skireport.html
(live temperatuur op de berg: http://www.whistlerblackcomb.com/weather/live/index.htm)

Zoals altijd ben ik -als thuisblijver- NIET jaloers. Wie wil er nu naar pistes die 'Angels Dust', 'Secret Bowl', 'Heavenly Basin' of 'So Sweet' heten….
Bekijk de kaart van het gebied.

Webcams: 

Whistler cam:

Blackcomb cam:

Whistler Peak cam:

Village cam:

7 Replies to “Op naar Whistler Blackcomb”

  1. hmm.. binnenkort nieuw ontwerp in de snowjunk shop.. hou wel geld over!! volgens mij is er trouwens ook nog een nintendo-alley ofzo….

  2. Ik heb ook weer een geniaal design voor een shirt… maar daarover later meer. De nintendo alley is alleen voor freestyle experts en je hebt er een aparte pas voor nodig.. PS: in Sun Peaks heb ik Girl Powder shirts gezien… ben je aan het bijklussen Johan?

  3. Tjah, want anders mis je dingen zoals de blow out (double diamond, poeder, geen zicht = TE GEK). Enige nadeel is dat volgens mij in heel Europa geen piste meer is waar ik me nog een beetje op uitgedaagd voel.. ohwell..

Comments are closed.