Ook een Mad Cow heeft gras nodig…

Het is winter, er ligt in Warth-Schröcken tussen de 2 en 3 meter sneeuw. Wat doet een rechtgeaarde koe (stier?) dan? Die steekt zijn kop gewoon door de sneeuw op zoek naar gras. Voor de mensen die dit niet direct willen geloven is er nu ook video bewijs, ter beschikking gesteld door Ribo’s Racing Team.

Meer schokkend nieuws over onze MM trip, kunt u binnenkort vinden op deze site!

6 Replies to “Ook een Mad Cow heeft gras nodig…”

  1. Kunnen jullie op de homepage ook een directe link maken naar de youtube site MM wel te verstaan. Vanmorgen enige problemen gehad om een collega uit te leggen waar hij moest kijken. Ik zat in de auto en hij kon het niet vinden. Heb ook nog een Mad Ostrich filmpje, hoe groot kan dat eigenlijk zijn en wie stuur ik dat voor plaatsing?

  2. Also in Michigan, the snow is soft. Too bad there are only a few small hills. Two days in the Upper Peninsula saw Mad Cow, Mad Cow Mummy & Mogul Midget enjoying the cold weather and fine snow.

  3. Waarom?? Waarom?? Waarom?? Waarom gaat het na 3 dagen sneeuwen pas echt serieus sneeuwen in de nacht dat ik weg rij? Met skis door 30cm poedersneeuw ploegen is leuk, met een auto door diezelfde laag poeder ploegen is minder… Ohwell, toch weer 3 dagen poeder onder mijn voetjes gehad.. next! 🙂

Comments are closed.