Ollie = thirty-something

Namens de helft van de MMM*-stuurgroep, feliciteren we vandaag Ollie.

[[image:ollie.jpg::center:0]] 

Ollie is weer een jaar ouder en wijzer geworden. Nog vele jaren met veel -aldanniet- bevroren water toegewenst. Uit betrouwbare bron weten wij al wat hij zich zelf cadeau heeft gedaan…

Overigens staan op deze site de foto’s van afgelopen zaterdag, de MM seizoensafsluitende en tegelijkertijd weer openende BBQ. De eerste plannen zijn al weer gemaakt!

Onze dank gaan uit naar Rogier&Diana voor de gastvrijheid, Thomas voor de drank en Allan voor de foto’s uit bovengenoemde gallery.

*) MMM= mountainmadnessmarketing; voor al uw MM uitingen

4 Replies to “Ollie = thirty-something”

  1. Dank dank dank voor deze ongewenste ruchtbaarheid! 🙂 Altijd erg leuk om met je kanis prominent voor op een website te staan, dat zal de bezoekersaantal goed doen (*not*).

  2. GEFELICITEERD!!!!!!!!! Dat je maar een hele grote jongen mag worden, het komende jaar veel bergen/ sneeuwpartijen mag bedwingen en dat je bovendien maar snel weer in de sneeuw mag gaan spelen! Fijne dag!

  3. He Ollie, Gefeliciteerd.. kon er niet bij zijn, punten scoren; nieuw project ed.. Wat zijn de plannen? We mailen vlak voor de eerste major dump Sten

Comments are closed.