Oh no, nog meer Canada info!

Voor de mensen die binnen nu en 95 uur in het vliegtuig zitten én voor de mensen die dat misschien graag hadden gezeten, heeft Allan wat informatie uit zijn GPS weten te toveren. Wil je ruwweg onze route weten, de hoogteverschillen in de trip? Of toevallig gewoon een lay-out van Banff? Dan kan je dat allemaal vinden bij de Mountain Madness Info op mijn website.

5 Replies to “Oh no, nog meer Canada info!”

  1. jaaa!!! ik had ook in dat vliegtuig willen zitten.. ik mis trouwens een beetje de hoogteverschillen vanaf schiphol…. Is canada trouwens net zo’n ramp als de alpen qua lawines?? daar is het aardig raak naar ik begrijp…

  2. Ik heb er nog niks over gehoord, het schijnt in Montana en Utah wel flink raak te zijn met verschillende doden dit weekend.

Comments are closed.