13 Replies to “Nieuwe kleding in de shop”

  1. @Johan: heb je geen shirt voor KT met de foto van Marlous … dan kan Ol daar naar kijken … die gozer is zo vaak pleite dat hij bijna zou vergeten hoe zijn intellectuele achterban eruit ziet.

  2. Hohoho, valt reuze mee… Mijn intellectuele achterban heeft me voor dit weekend zelfs een oprotplicht opgelegd ivm tentamens.

  3. @snowjunk: ik zou zeggen op de rug … Ol volgt wel … wat ook zou helpen in die context is een pruik voor KT met wat stijler donkerblond haar voor onder dat helmske met die olijke zonnetjes. @ollie: tjemig, d’as luxe … powder duty calls … (h). Normaal luister je toch ook niet zo snel ??

  4. nope, niet voor ons althans ! Ik zit dan met Rogier en KT ergens in het alpengebied waar poeder ligt … tja, die KT neemt het er wel van … Ik durf eigenlijk ook niets meer over de trips van Ol te zeggen .. KT is veel erger ! maar snowjunk … bij deze ben je uitgenodigd (als je zin hebt en weg kan) let us know !

  5. Helaas.. ik heb mijn kruit verschoten voor het seizoen.. 🙁 KT is inderdaad meer aan het bummen dan Ol… (maar ja, die wacht waarschijnlijk op het poederseizoen..)

  6. Ollie heeft op dit moment 9 skidagen, waarvan 6 poederdagen.. Èn een tevreden vriendin Èn nog vakantiedagen over voor de rest van het seizoen en de zomer..

  7. Tommie heeft ook een tevreden vriendin, thanks to een skon poppetje uit Pila, dat viel erg in de smaak. Verder is Tommie momenteel veel erger, 14 skidagen, waarvan 8 poederdagen en eentje nog half. Vakantiedagen is geen probleem, kerstvakantie hebben we op de verplichte vrije dagen gehouden + een lang weekend Obertauern/Mauterndorf/St. Margareten/Kaprun. Toch heb ik het gevoel dat Ollie een comeback gaat maken, maar nu nog even niet. Eerst nog 3 dagen Val Gardena komend weekend.

  8. hear hear, daar drink ik nog een whiskeytje op … %-) Ik zal de fles meenemen (voor de liefhebbers natuurlijk)

Comments are closed.