Nieuwe kleding in de shop

Het nieuwe sneeuwseizoen is op komst. Tijd voor nieuwe shirts dus…


In de shop staan nu al vier nieuwe prints met een ideetje voor shirt/trui. Maar, naar wens maken we natuurlijk roze truien met gele opdruk. Combinaties die esthetisch wel verantwoord zijn, kunnen natuurlijk ook. Geef maar door aan uw shopmanager.

korting!!

En dan is de timing van Spreadshirt dus best aardig. Onderstaande korting mogen we jullie aanbieden op producten met lange mouwen.

We hebben eens naar het weerbericht gekeken: er komt regen en in de aankomende weken zal het koudefront Ursula Europa binnen komen. Met haar zullen ook de dagen van de warme wollen dekens en lange mouwen aanbreken.

Reden genoeg voor een tegenaanval: van 28 september t/m 11 oktober 2009 krijgt iedereen 20% korting op producten met lange mouwen. Communiceer de voucher „WARMEHERFST” in jullie shops en nieuwsbrieven.

4 Replies to “Nieuwe kleding in de shop”

  1. we aim to please…. Had ik al schaamteloos reclame gemaakt voor alle items met lange mouw? Gewoon 20% korting met de code “WarmeHerfst”! *Let wel, de actie gaat op maandag 28 september pas in.* Speciale wensen met kleuren en combinaties van textiel / designs kunnen doorgegeven worden aan uw kleermaker!

Comments are closed.