MountainMadness 2008

Met het nieuwe wintersportseizoen voor de deur, hebben de nerds websitemanagers de aftrap gegeven voor de vernieuwde website.

Misschien is het je al opgevallen, maar de site is voorzien van een hip sausje. Maar ook onder de motorkap is een en ander veranderd en verbeterd.

De foto’s zijn verhuisd naar Flickr (we zoeken nog een sponsor voor een pro-account zodat we meer dan 200 foto’s kunnen laten zien) en de laatste sneeuwberichten van versesneeuw.nl staan goed zichtbaar op de homepage. Ook hoop ik binnenkort ons eigen youTube kanaal te kunnen openen, met onze eigen filmpjes en verwijzingen naar filmpjes die we de moeite waard achten.

Verder?

Natuurlijk nieuwe shirts en merchandise in de webshop.

17 Replies to “MountainMadness 2008”

  1. jaja, maar mercandise is nu wel erg prominent aanwezig, zelfs zodanig dat je de artikelen die er onder staan niet meer (volledig) kan lezen. Lang leve de commercie!

  2. @kt: bedankt voor je immer opbouwende kritiek. Om de artikelen die er onder staan (flickr en verse sneeuw) te kunnen lezen, kun je gewoon naar beneden scrollen. Reden voor de merchandise, is dat het natuurlijk erg cool (oef, wat een fout woord) om met MountainMadness kleding rond te sjouwen. De andere reden is, is dat ik ooit nog eens hoop uit de kosten voor webhosting te komen (tot nu toe heb ik na een volledig seizoen nog niet 1/4 van het eerste(!) jaar hosting boven water). Als er dan ook nog eens geld overblijft, dan ga ik een Flickr PRO account aanschaffen. Onderaan het verlanglijstje (wat te doen van de MM merchandise winst) staat pas het zwembad in de tuin voor eigen gebruik. Dus Kopen die shirts om het voortbestaan van mountainmadness.org te verzekeren! (fuck, ben ik mezelf toch nog aan het verdedigen…)

  3. @KT: Wat bedoel je precies? Ik heb namelijk getest onder FF en onder IE en ik zie qua indeling en qua tekst echt niet wat je bedoelt. “Niet meer (volledig) kan lezen”???? We hebben qua indeling eigenlijk weinig aangepast (we hebben de fotokop en de versesneeuwkop toegevoegd en bovenin de links weggehaald) en de merchandise link op de voorpagina rechts bovenin stond er al weken/maanden. MAW: ik snap het probleem niet

  4. Zit op het moment in Zaandam achter de pc en ik denk dat ik begrijp wat Thomas bedoelt dat er tekst wegvalt. Waarschijnlijk ligt het gewoon aan de instellingen van deze computer, maar op het beginscherm, valt het “dingetje”, nieuw voor 2008 over de tekst die eronder staat. Misschien kunnen jullie er wat mee. Op de pc thuis ziet alles er gewoon tiptop uit!

  5. Ik heb al een bestelling geplaatst, dus niet zo zeuren, wat ik bedoel is het blok met New 2007 grijs met die gele diagonale band. Zal er wel tijdelijk opstaan. Maar dat valt toch over de webwinkel link en een gedeelte van het artikel heen, of is dat alleen bij mij?

  6. Heb nog een nieuwe investeerder voor de skibox geregeld, collega Eddy wil Ä 50 doneren als hij hem ook 1x per jaar mag meenemen (in combi met mijn auto) vond ik geen probleem. Moeten maar eens een lijstje maken met sponsoren: Allan Ä 100 Robin Ä 50 (of was dat ook Ä 100?) Ray Ä 50 Marcel Beniers Ä 50

  7. Ah! Kijk, nu ikke snappen! Je bedoelt de gele band om het cadeautje ingepakt te houden? 😉 Wat voor beeldscherm zitten jullie mee te kijken? Klein, groot? Resolutie? Ik heb het hier namelijk ook via een klein schermpje bekeken en toen viel het er nog (net) niet over heen.. Maar je hebt gelijk, het is slechts een tijdelijke frivoliteit om uiting te geven aan onze tevredenheid omtrent de ombouwactie van de website. Ofzo..

  8. als ik mijn browser verklein tot (minder dan) 800 pixels, dan valt de banner over de tekst heen. De link en de belangrijke info (voucher code) blijven werken…

  9. Probleem dus voor mensen die een 800×600 scherm hebben of niet met een volledig viewport zitten te kijken (op wat voor mega-resolutie staat mijn laptopscherm wel niet??).

  10. volgens mij heb jij een veel te dure laptop met 1400×1050 scherm…. ach, ik zit hier op 1680×1050 te kijken.. veuls te veul blauw man…

Comments are closed.