Mountainbikemadness pt.2

De vooruitzichten gisteren voor vandaag waren lekker. ‘sAvonds zou het gaan regenen en dat zo ‘snachts en ‘smorgens zo doorgaan. Daarna opklaringen en lekker weer.

Kortom, het perfecte weer voor lekker vies doen…

Tijd voor de tweede mountainbikemadness in het kader van ‘lekker en leuk fit worden’. Richard was verhinderd, maar Rogier en Snowjunk hadden er zin in. ‘sMorgens via een tussenstopje in Rumpt door naar Amerongen. Dit keer niet met 70kmu door het bos gestuiterd, maar toch even de 44kmu aangetikt in de lange flauwe afdaling. Helaas door een stelletje nog grotere beginners niet door kunnen knallen op de eerste en leukste afdaling, maar toch lekker. Veel modder wel, maar dat maakt het leuk. Klein ongelukje voor Rogier die omviel met de fiets (de vorige keer viel mij die eer te beurt), ik hoop dat de schade niet te erg is met het oog op het eerste skitripje volgende week….

Had ik al gezegd dat het modderig was???

Toen mrs.Snowjunk bij thuiskomst mijn jas zag, vroeg ze zich af of ik “een kudde koeien over me heen had gehad…”

Natuurlijk stond ook deze keer de Nokia weer aan en hebben we weer een mooie log van de route.

4 Replies to “Mountainbikemadness pt.2”

  1. Even het verschil met de fietscomputer en Rogiers Nokia. Gereden tijd: 00:55:34 (de computer stopt als je zelf ook stopt) Afstand: 14.93km Gem. snelheid: 16.0km/u Max snelheid: 44.63km/u Ergens moet er iets ge-ijkt worden lijkt me…

Comments are closed.