Moddermadness Tour – 2

Zaterdagochtend, veel te vroeg, was het tijd voor het tweede deel van de moddermadness tour 2009. Samen met Tom en Johan stond ik klaar om de donkere modderpoelen des doods te bedwingen en en passant nog een stukje door het bos te crossen.

vieze fietsen

Dat het ongeveer de hele week geregend had werd al snel duidelijk, volgens Tom was dit wel het extreemste wat hij ooit in Amerongen had meegemaakt, lekker koud, diep, donker en vooral modderig voor mijn maiden-trip. Zeker wanneer je dan voor je Johan tot 2 keer tegen de grond ziet gaan, wordt je enthousiasme al snel minder.

De eerste ronde was een dusdanig succes dat we al snel doorgingen naar het rondje Leersum, iets korter maar met veel meer klimmetjes erin en met als toetje de beklimming van de Amerongse Berg richting de parkeerplaats.

Het sociale event besloeg het drinken van een halve liter thee, hard lachen, fietsen opladen en uiteindelijk in de steeg afspoelen (die nu dus ook op een Amerongse modderpoel des doods lijkt).

Ik vond het erg gaaf! Wanneer gaan we weer?

4 Replies to “Moddermadness Tour – 2”

  1. euh.. moet het niet meepassant zijn?? (www.oetelpedia.nl/wiki/index.php/Meepesant) maar euh.. je had toch ook foto’s gemaakt? even voetnoot over mijn vallen: 1.) Niet fit 2.) Te vroeg opgestaan (kinderen enzo) wat punt 1 ook niet ten goede kwam… ps 14e is geen optie iig. 15e weet ik nog niet. weekend daarna?

  2. Euh, de fout is verbeterdtd.. 🙂 En Marlous wil nu ook wel een keer modderspetters op haar kruin voelen dus we hebben half-om-half al besloten om de 15e te gaan crossen.. waarschijnlijk in Dorst..

Comments are closed.