Moddermadness Tour – 3

Een nieuw weekend, een nieuwe lading modder over de fiets/jas/helm.. euh.. eigenlijk alles..

Route was dit keer in de Loonse en Drunense duinen, gekozen door de twee specialisten (Tom en Johan) waarna 1 van de twee wijselijk besloot om af te haken. Waarschijnlijk had Johan beter naar de weersvoorspellingen gekeken dan wij.

Om 10 uur stonden we (Tom, Marlous en ik) bij de Roestelberg samen met nog tientallen anderen van dat tricot tuig.. wat een verschil met een druilerige zaterdagochtend in Amerongen! De route was technisch, mul zand, steile klimmetjes en zoals al gezegd, heel veel andere ATB’ers. Een lekkere start voor ons beginnende mountainbikertjes..

Zodoende waren Marlous en ik niet echt rouwig dat Tom bij de Rustende Jager voorstelde om het laatste stuk maar over het fietspad terug te gaan omdat hij niet helemaal fris was.

Volgende week zaterdag een reprise? Locatie: Amerongen?

3 Replies to “Moddermadness Tour – 3”

  1. Amerongen is ok.. Rondje Amerongen is leuk en ook goed geschikt voor newbies… Euh.. volgens mij was het idd kwalitatief uitermate teleurstellend-weer, maar dat was niet mijn reden om af te haken.

  2. Ik wil zeker nog een keer terug hoor! Misschien niet op een zondag ochtend, want het was inderdaad wel erg druk. En misschien moeten we ook een beetje beter naar het weerbericht kijken…:o) Op mijn verlanglijstje staan nu wel: – overschoenen – bril, tegen de spetters – een nog warmere broek, voor als het straks echt winter is!

Comments are closed.