moddermadness 2009 tour is begonnen

Op de veel te vroege morgen van zondag 18 oktober vertrokken snowjunk, rogier en de vader van rogier voor de eerste -gezamelijke- rondjes op de modderfiets. En het was heerlijk.

[[image file=”2009-10/20091018-mtb.png” ]]

Gelukkig was het niet al te modderig en zowiezo was het weer prachtig. Eerst met zijn drieen het rondje Amerongen gereden en daar na nog met de vader van Rogier het rondje Leersum. Bij elkaar niet heel veel kilometers gemaakt (22,5km), maar wel weer lekker gefietst.

GPS log van Rogier

GPS logs van snowjunk

17 Replies to “moddermadness 2009 tour is begonnen”

  1. na 16 km was ik er ook wel ff klaar mee… maar tot nu toe geen pijn in de beentjes.

  2. .. mijn voorstel was dan ook om op 7 november Leersum te doen. Kunnen we kiezen voor een rondje 3 of 8 kilometer… 🙂

  3. … is een veel korter rondje dan de 14km op amerongen hoor! trouwens, wie wilde er de Alpe d’Huez op fietsen?

  4. @ollie, ik wil best rekening houden met jouw teerbeminde beentjes, maar ik wil ook die bergtop halen en dat betekent dus kei en keihard trainen… (devil)

  5. … en ieder zondag dus het snot voor de ogen fietsen en zorgen dat de kleur van je rug niet meer te onderscheiden is van de rest van je fiets …

  6. tja, jij durft tenminste nog mee te gaan.. Ribo verschuilt zich eerst achter zijn zoontje en dat hij op de zondagmorgen niet kan, gaan we op de zaterdag, horen we nog steeds niet van hem… 🙂

  7. *fluister* een klein kaboutertje vertelde mij dat hij er wel zou zijn… *fluister* Maar ja, eerst zien, dan geloven… volgens mij kwam Tom wel en Rogier niet, hadden we nog andere slachtoffers voorzien?

Comments are closed.