Modder Madness 09/10 tour

Als zelfs Ollie sportief gaat doen, dan kunnen wij toch niet achterblijven?

Mijn voorstel zou zijn om ook de modderpaden en berglanen in te trekken. Wanneer? Gewoon, lekker vroeg op de zondagmorgen op min of meer regelmatige basis, maar als dat beter uitkomt zijn de zaterdagen natuurlijk ook mogelijk. Waar? Amerongse Berg, Dorst bij Oosterhout, of zo nu en dan eens op excursie naar een ander uitdagend parcours of georganiseerde toertocht. Of een dagje hoogtemeters maken in Limburg. Alles kan. Als het van de vrouwen maar mag. Zeg maar….

Laat ik mijn fiets vast in orde brengen..

ja, hij mag ook wel wat terugdoen voor papa...

Oja, en nog een kleine commerciele mededeling…

In de shop staan nu al vier nieuwe prints met een ideetje voor shirt/trui. Maar, naar wens maken we natuurlijk roze truien met gele opdruk. Combinaties die esthetisch wel verantwoord zijn, kunnen natuurlijk ook. Geef maar door aan uw shopmanager.

korting!!

5 Replies to “Modder Madness 09/10 tour”

  1. Hahaha, volgens mij doelt Thomas op het “Als zelfs Ollie sportief gaat doen, dan kunnen wij toch niet achterblijven?” Hulde! 🙂

  2. euh… ja, 18 oktober. 9.00 verzamelen op de parkeerplaats aan de Bergweg te Amerongen. Licht jij je zwager in aangezien hij geen vaste bezoeker is? En ik heb volgend weekend zondag-middag waarschijnlijk ook nog wat tijd denk ik.

Comments are closed.