MM2 – In search of Santa C.

Vanavond gaan we weer lekker op pad om te skieen. Voor de ingewijden (en de oplettende lezertjes) was de plaats al bekend maar ook dit keer racen we weer richting Oostenrijk: Warth-Schröcken is de plaats van bestemming.

Warth stond al wat langer op mijn verlanglijstje, het schijnt een ontzettend "schneeloch" te zijn (met andere woorden, er valt meer sneeuw dan in de omliggende gebieden) en het staat bekend om zijn freeride mogelijkheden. Daarnaast ziet het gebied er lekker overzichtelijk uit. De omstandigheden zijn prima, dinsdag is er nog even 40cm sneeuw op de al ruime 1,70 meter gevallen en voor vandaag gaven ze ook nog sneeuw af. Daarna gaat het open trekken en krijgen we goed weer! Wat wil een mens nog meer?

En dit keer is ook de oude garde weer compleet; het heeft onze "godfather of M2" behaagt om mee af te reizen. En daarnaast gaat ook het dynamische duo R&R weer mee…

Of het allemaal ook zo schitterend is geweest, weten jullie pas over een paar dagen. Tot die tijd: get a life, read a book! 😉

13 Replies to “MM2 – In search of Santa C.”

 1. ski-ze en vergeet niet dat de lawine-kennis n· januari/maart paraat is, dus doe voorzichtig. oja, foto’s maken en op flickr zetten met dat hippe cammetje van je!

 2. Will do… en no worries, ik ga geen vreemde dingen doen. Het zou een beetje cru zijn om net vÛÛr de snowsafety cursus het loodje te leggen!

 3. .. bedoel ik .. en dan gaat de cursus voor ons ook weer niet door.. allemaal niet handig. Gewoon lekker piste-cruisen..

 4. Hey, als er wat mij mocht gebeuren dan moet die cursus wel gewoon doorgaan natuurlijk. Anders hebben we al die moeite voor niks gedaan!! … anders kom ik spoken!

 5. wat een dag! wat een sneeuw! wat een gebied! ik snap nu wat ze met stoked bedoelen, hier komen we zeker terug!

 6. damuls is schitterend. Wel links en rechts wat bruchharsch maar voor de rest blauwe hemel en een zonnetje. Stoked!

 7. If we keep going to these places, I’ll need to change my monniker to Mad Ostrich. It’s seem I always have my head burried in the snow! However, the snow from underneath is just as nice!

 8. Grijns, als we zo doorgaan wordt half freeridend europa gek vanwege alle “bomkraters” die er op die maagdelijke veldjes te vinden zijn..

 9. En voor de liefhebbers: mijn foto’s staan al op flickr… Voor de deelnemertjes: stuur effe je foto’s naar mij, zet ik ze er wel op (service van de zaak)

 10. zal de laatste dips van onze gekke koe ff op dvd plakken … hij ging echt overal op zoek naar gras …

 11. Daar ga ik voor zorgen, eerst maar eens de directory van skieritis ophalen… (gaat niet vanuit Den Haag).

Comments are closed.