Krasse knarren foto’s enzo…

Voor de oplettende bezoekertjes was het al duidelijk..
Voor de oplettende webmaster ook…

We hebben foto's online gekwakt… waar u ze kan vinden? Tjaa…

Daarnaast nog wat kleine wist-u-datjes van de Krasse Knarren editie.
Wist u dat:

 • Ray overal kan slapen
 • Dat dan ook doet
 • Daarbij geluiden maakt als een "oud molenpaard met astmatische bronchitis die rochelend zijn laatste ademtocht uitstoot"
 • Beweert dat hij niet sliep toen hij een 180 maakte met zijn auto
 • Robin net als Ray goed is in op keien gaan zitten
 • Hij dat helemaal niet "boomlauw" vindt
 • Hij paadjes en lopen ook niet "bomb diggy" vindt.
 • Maar drank wel…
 • Maar daarvan weer koppijn krijgt (nee hoor, het was de frisse lucht)
 • Weer nieuwe woorden bij zijn kamergenoot heeft geintroduceerd
 • Harry zijn jas nog steeds een bloedvlek heeft
 • Hij daar zelf niet zo mee zit
 • Zijn vingertje alweer aan het genezen is
 • Jan alweer kan lopen
 • Hij nu dus ook wel weer wil gaan skien

12 Replies to “Krasse knarren foto’s enzo…”

 1. hmm… drank, hoofdpijn en mountain madness… sounds familiair. leuke foto’s hoor.. nu nog beschrijvingen en verhaaltjes erbij.. (maar ook hier wordt aan gewerkt)

 2. Wij vinden de foto’s ook mooi, enkele verbeter voorstellen: alle foto’s chronologisch, en niet chronologisch volgens Ollie, of chronologisch per foto toestel. Verder houdt altijd de button volgende op de zelfde positie, hoef je niet zo met de muis te schuiven. Begin verhaal was erg leuk. foto’s lijken wel scherper als op je eigen website Ol.

 3. Leuke fotos! Goed gedaan Ray! Natuurlijk Ollie en Thomas ook goed gedaan! šŸ™‚ Geen filmpjes online?? wat jammer zeg… Trouwens…. Ik zeg ‘t nog maar een keer!! Ik was nog hartstikke wakker toen ik die 180 maakte…. >:-(

 4. @kt: het navigatieblok bij de foto’s is nu verplaatst naar linksboven en blijft daar ongeacht grootte en orientatie staan. Volgorde van de foto’s wordt bepaald door de naamgeving. Nu staan alle fotos op naam gesorteerd. Bij 1 camera is er niets aan de hand, dan is er een naamgeving + opnummering. Bij de laatste serie, zijn er 4 camera’s gebruikt. De ene noemt zijn foto’s SNC+nr, de andere IMG_+nr, HPIM+nr en de laatste (eigenaar) laat windows de files hernoemen naar ‘neukirchen 2007’+nr… Als je alles op chronologische volgorde wil zetten moet je dus alle foto’s op tijd zetten en 1 naam+nummering geven. Volgens mij moet het wel kunnen. Als de foto’s van 1 trip bij 1 persoon terecht komen, is het denk ik wel te automatiseren. Goed idee voor de volgende trips..

 5. @ray: ben jij diegene die bij ons in de wijk al de schuttingen heeft omgekegeld? oja, martine was erg onder de indruk van HongKong…

 6. @allen: het renamen van foto’s is wel mogelijk, daar is gewoon een tooltje voor… gewoon nooit tijd en zin in gehad om te doen.. vond het zelf ook niet storend.. šŸ™‚

 7. @KT: dat van die scherpte lijkt me sterk… heb jij toevallig niet bij Knar Jan een betere monitor ter beschikking? De foto’s zijn namelijk door precies hetzelfde procede gegaan als anders en een website maakt geen verschil in scherpte.. maar goed, dat geheel terzijde…

 8. Nieuwe indeling verdient nog het nodige werk!! Dat grote witte vak verdient geen schoonheidsprijs

 9. @kt: idd. Er moet nog veel werk verzet worden. Maar dat doen we (ollie en ik) dan ook. Gisteren de hele dag bezig geweest, plus de nodige avonden en weekenden… Mijn streven is ook niet om in ƈƈn keer de site goed neer te zetten qua looks, maar ook om meer een site neer te zetten waar we –als wintersporters– wat aan hebben. Gezien de reacties die we nu al krijgen met de nieuwe opzet (in de oude opzet reageerde/bezocht niemand de site naar mijn idee), denk ik dat we er in geslaagd zijn. Input is welkom (layout & functionaliteit etc), input qua verhalen nog veel meer. Qua layout & design zijn we aan wat zaken gebonden. Eƈn daarvan is onze smaak. :o)

 10. ik gok het witte vlak tussen de stukken ‘behang’ in, zeg maar het centrale witte vlak waar de hele site op staat??? Persoonlijk ben ik wel van ongerepte witte vlaktes…. :o)

Comments are closed.