Het einde of het begin van de winter

De traditionele-maar-soms-door-organisatorische-problemen-niet-doorgaande mountainmadness bbq, markeert die nu het einde van de winter, of is de bbq hèt begin van de volgende winter?

Goede vraag. Maar het eten was super, het was gezellig en het was nog lang onrustig in Rijkevoort.

Raar seizoen

Afgelopen zaterdag was de dag waar we iedereen weer zagen na een raar wintersport jaar. Richard moest noodgedwongen de kerst vieren in een ziekenhuis in Oostenrijk en is nu pas net weer bezig met het opbouwen van zijn conditie en kracht. Thomas werd in nederland al geveld door een reeks vervelende voorhoofdholtes ontstekingen waar door hij -als ik alle medische verhalen een beetje goed heb kunnen volgen- een soort van Face-Off operatie heeft moeten ondergaan.

Maar het zwaarst getroffen was Suus. Op de zaterdag dat Ollie&Marlous op weg waren naar de Franse zuid-alpen, Johan met het gezin naar Oostenrijk vertrok, reden ook Thomas&Suus met vrienden naar de sneeuw. Sneeuw die zij nooit hebben mogen zien. Ergens nog voor (of net na, maar volgens mij was het voor) Frankfurt raakte de de auto van Thomas met een drie-dubbele backflip van de weg en kwamen drie van de vier inzitten hoofdzakelijk met de schrik vrij. De vierde inzittende was Suus en zij was er erger aan toe. In tegenstelling tot de trip eerder dit jaar waar in er met een heli geskiet zou worden, maar de omstandigheden te slecht waren voor de heli, maakte Suus wel een helitrip. Naar het ziekenhuis wel te verstaan. Lang verhaal kort gemaakt; ze heeft ongelofelijk veel geluk gehad met alles, maar of ze ooit nog mag skiën of paardrijden, is nog maar de vraag…

Oja, meepassant hebben we ook nog een nieuwe hobby opgepakt. Een aantal van ons fietst nu ook. Zo hebben Ollie en ik onder de naam mountainmadness-adh6 met nog 5 anderen meerdere keren de Alpe d’Huez beklommen om zo meer dan 30k op te halen voor het KWF.

Nieuwe oude vrienden

Het afgelopen seizoen was ook het seizoen van nieuwe oude vrienden. Marc, onze vriendelijke zuiderbuur die we leren hebben kennen tijdens SSC-1 is meegegaan op het (mislukte) heli-avontuur en Marco die Ollie op de Powderchase heeft leren kennen is meegegaan op de Springtraxxx naar Zwitserland, nee Italië, nee uiteindelijk toch Zwitserland.

Beide hebben zich bewezen om niet alleen goede boarder/skiër te zijn, maar ook vooral net zo bezeten van het Witte Goud als wij.

Komende winter

Tja, wat gaat de komende winter brengen? In ieder geval stickers.. tenminste, dat gaan we proberen.. Taggen die Alpen! De heli-trip gaat in herkansing (wil iemand mij sponsoren???) en ongetwijfeld nog veel meer moois..

Hou de site in de gaten!

8 Replies to “Het einde of het begin van de winter”

  1. Vergeten, dat ging aardig met die duivels zeugen.. bwergh.. @KT: Oh, Johan vond ze wel lekker dus kan je er misschien een postzegel opplakken en ze richting pampermuts sturen? Zijn wij er weer vanaf.. πŸ˜‰

  2. vergeten wil ik maar deels… LeSuper zeker niet… euh.. die duivelse zeugen komen hier zekers op!

  3. Uhm….. Was leuke bbq! Goed georganiseerd. En ik wil in het nieuwe winterseizoen (jah dat is al begonnen πŸ˜‰ ) graag me auto een keer achterlaten in Rijkevoort om na een maaltijd richting de alpen te cruisen en dan bij de grens een biertje en worst te eten en al die andere tradities waar een mens gelukkig van wordt! πŸ˜‰ Op naar een nieuwe winter!

  4. van sommige tradities kan een mens inderdaad gelukkig worden. *bummer* mijn wintersportwinkeltje heeft mijn droomboard staan. Overjarig en dus goedkoop. 1 minpuntje.. een 175 is voor mij Γ¨cht te lang…. damn.. waarom staat de 168 er niet meer..

  5. Tjah, met skis kwam je een heel end… Heb je al wel eens bij sport-conrad gekeken? (Of deden die nu weer niet aan boards?)

Comments are closed.