Flow 06-07 movie

Flow, jeweetwel van die snip-snap-snel-aan bindingen, heeft bij MethodTV hun film Hustle 'N Flow online gezet.

Veel snowboard-ge-eikel (zelfs ronald en donald McDonald doen mee), met freestyle en vreselijke backcountry shots. ALtijd leuk voor in de verloren uurtjes.

Bron: method.tv

5 Replies to “Flow 06-07 movie”

  1. Wel een beetje VEEL flow promotie of niet dan? PS: waar zit iedereen nog te kloten met die andere bindingen als die Flows zo snel zijn?

  2. psst.. het is ook de FLOW film. Martine heeft vroeger Flows gehad (op haar eerste snowboard), maar helemaal bevallen deed het niet. Lastiger aandoen (wel snel. maar ff zittend je board onder strappen was er niet bij) Ik geloof wel dat het beter is geworden nu, maar mijn Drake bindingen (conventioneel strap-on) zijn ook heel snel aan en uit. Volgens mij board Esther nog steeds op Flow bindingen. Zal haar eens polsen….

  3. Ondertussen dus ook al niet meer (snowboarden met flows) Vanuit de lift was het wel snel aan en gaan… (en ook voor het steppen als ik tussendoor weer eens een heuveltje niet haalde) Maar in de poeder kreeg je ze niet aan, zittend ook niet en ik vond ze niet lekker zitten, een beetje het gevoel dat het te los zat… straps kan je lekker aan trekken (of euh duwen, hoe zeg je dat eigenlijk…) Genoeg info?

  4. Kijk! dat is nog eens iets waar we wat aan hebben… Volgens mij is heel de step-in hype wel een beetje over. Vroeger had elk merk wel zijn eigen systeem, maar strap-ons are here to stay.

  5. En skiers blijven dus gedoemd om te wachten totdat die snowboarders eindelijk hun board vast hebben ge-euh-strapped…

Comments are closed.