En we nemen er eentje op: Rogier

Rogier, van harte gefeliciteerd met je verjaardag!

Ps: slap excuus om niet te hoeven gaan fietsen hoor… Volgende week wel?

;o)

9 Replies to “En we nemen er eentje op: Rogier”

  1. Ja ja, van harte, kusjes van de vrouw, hi five van de kids etc … en wanneer gaan wij hier wat van merken ??? Ik stel voor frau Br¸nner vast een mailtje te sturen voor wat extra drank en kuchen … feestmuts en slingers regel ik ! @snowjunk: ben jij vandaag niet wezen fietsen dan? Ik wel … met Roos … die ziet er onder de modder zelfs beter uit dan jullie in verjaardagsoutfit (of heeft dit puur met persoonlijke voorkeur te maken?) Overigens heeft Harderwijk en omstreken ook voldoende mogelijkheden om jezelf het snot voor de ogen te rijden.

  2. Nee, vandaag niet wezen fietsen. Gisteren wel wezen hardlopen. Vandaag tot nu toe voornamelijk stofgezogen en was opgevouwen. Moet soms ook gebeuren. Volgende week weer Amerongen? Is je eigen fiets trouwens al binnen? ps definieer/omschrijf Roos.

  3. Langsaldielefelangsaldielefelangsaldielefeindegloria! Indegloriaindegloriaindegloriahieperdepiephoera(42x) @ribo: dÈ ROOS? Ik ga maandag mijn fiets ophalen… Ouwe snoepert.. @johan: als je vrijdagmiddag bij ITIS was geweest had je nu geweten wie Roos is (en dan bedoel ik dus niet Dino’s roos) maar Ribo’s Roos.. en dan wil je ook in Hardewijk gaan boscrossen.. maar niet zonder mij.. dat dan weer niet! 🙂

  4. dat wordt nog druk bij het mountainbiken.. maar euh zondag dus? @ollie: ik neem wel een beetje vet mee hoor om je ketting te smeren.

  5. Allemaal bedankt voor de mooie “woorden”. Ik had niet anders verwacht Gisteren inderdaad niet gefietst. Mijn verjaardag was niet de reden, maar een zeiltraining op de Grevelingen. Prachtig weer en uren enkele bruinvissen (walvis die er als een dolfijn uitziet) langs de boot gehad. Bewijs staat op de film op mijn N95. @ribo: Frau Br¸nner hoeft niets te regelen. Ik heb n.l. van mijn zwager een fles Bossche schnapps gekregen… (die gaat dus mee).

Comments are closed.