Eindelijk… de sneeuw in…

Nou ja, we zijn al meerdere keren de sneeuw in geweest, maar dat was in Nederland en bij voorkeur met een kar vol puin (maar wel met sneeuwkettingen)..

[[image file=”2010-01/sneeuw.jpeg” ]]

Maar het seizoen gaat nu beginnen! Donderdagavond rijd ik samen met Frank (bekend van het ‘chasing the nordstau’ project) richting Zwitserland om in te skien, want vrijdagavond worden we verwacht in Disentis voor de Snowsafety training.

Woensdag probeer ik mezelf dan te verplaatsen richting Wilderswil (Interlaken) om nog eens 2 dagen te freeriden én 2 dagen te heliskien met mijn maatjes van MountainMadness.

[[image file=”2010-01/heli.png” ]]

Updates: reken er niet op… 😉

2 Replies to “Eindelijk… de sneeuw in…”

  1. Gloek… ‘t gaat hard met de afvallers zeg.. KT is vandaag opgenomen in het ziekenhuis. 90% zeker dat hij niet mee kan met de helitrip.. goddamn.. @KT: sterkte man, hopelijk ben je er snel genoeg weer bovenop om toch mee te kunnen…

  2. wow! het gaat niet goed met het moma-team dit jaar! net idd KT ook even aan de lijn gehad en de helitrip wordt tricky.. nouja, hij had het iig nog over de zustertjes, dus heeeeeel heel erg is het dan ook weer niet. Sterkte Thomas!

Comments are closed.