De planning! (2)

Tripjes!

De Sint zit alweer achter de geraniums, de kerstman hangt hier alweer een tijdje te bungelen in de schoorsteenpijp en de winterdepressies beginnen in volle hevigheid toe te slaan. Tijd om de planning maar weer eens te updaten!

 • 16 Januari – Snow in Georgia, filmvertoning in Amersfoort
 • 23-25 Januari – Powderchase 2 by powderchase.nl (Ollie)
 • 14-21 Maart – De Week in Frankrijk (Thomas, Suus, Ollie, Marlous, Marianne, Willem)

Let wel, De Week is inivitation only!

Inivtation only?

Invitation only? Ja, we zullen wat strikter moeten worden in wat we voor wie organiseren, dit heeft mede te maken met de groepsgrootte maar ook de verantwoordelijkheid en de lasten die organiseren met zich meebrengen. Voor de mensen die niet uitgenodigd zijn, zijn er schitterende alternatieven zoals de wepowder camps (en soms kom je ons daar ook tegen). 

Poedereisen?

Daarnaast is het voor onze poederactiviteiten wel de bedoeling dat je een pieper, sonde en schep hebt en deze bij voorkeur ook weet te gebruiken.

En nu?

Goed, als je na deze eisen nog steeds mee wilt: laat even een bericht achter in de comments…doe het wel zo snel mogelijk want vooral voor de week moeten we nu toch wel over accomodatie gaan nadenken.

17 Replies to “De planning! (2)”

 1. Wel gecontacteerd maar nog geen reactie terug, niet zo vreemd aangezien hij pas ergens midden deze week terug komt uit Rome en waarschijnlijk dus zijn telefoon en portemonnaie zijn gejat. (Ik wil niet stigmatiseren, maar dat gebeurt er toch in Italie?)

 2. euh.. ja, maar ook in BCN. Landen aan de mediterranee zijn gevaarlijk. of je wordt bestolen, of je gaat uit je bek stinken….

 3. euh.. weekje frankrijk? Waar ergens? en al bedacht hoe je Thomas mee gaat krijgen? Tip: kijk hoe ze BA vervoerden door de lucht in The A-Team…. 🙂

 4. HÈ! Ik ga onze designate driver niet drogeren! Volgens mij had Thomas geen bezwaren, dus dat gaat helemaal goedkomen..

 5. ah! dan heeft hij toch goed naar mijn verhalen over La Douce France geluisterd… en stiekem vind ik dat je met zo’n grote groep gewoon een ski-in/ski-out onderdak moet hebben zodat iedereen kan doen en laten wat en wanneer hij (m/v) zelf wil.. En dan kom je toch snel uit op Frankrijk…

 6. He Ollie, klaar voor de winter? Ik mag toch wel hopen dat Mountain Madness er in Davos ook weer bij is, toch? Zondag a.s. deel 1 van lawine 2 in Den Haag. Spreek je gauw Gilbert Ps doe de rest de groeten

 7. Plus dat je daar de lekkerste stokbroden, kazen en wijn hebt natuurlijk! @Gilbert: wij zijn er niet bij op enig SSC event dit jaar, eerst maar eens een lekker jaartje knallen en dan schrijf ik me rond Juni 2009 in voor Lawinekunde 2! Jij en Marc naast de Lawinekunde nog leuke plannen?

 8. Plus dat daar alleen maar Fransen wonen die het vertikken een andere taal te spreken … je kunt dus beter maar veel vrienden meenemen die je begrijpen. PS ga nooit een discussie aan met een Fransman over de lengte van carve-skies … dat ga je niet redden.

 9. Net als in NL heb je in FR ook verschillende types.. 🙂 En over die carve skis, ik zal je een keer introduceren bij een vriend van me, da’s de Menno van Frankrijk. 😛

 10. Rappapa rappapa! De kogel is door de kerk, de burka van de vrouw.. MountainMadness wordt komend weekend MondaineMadness! We reizen af naar St. Moritz om van het mooiste te genieten wat Engadin te bieden heeft Èn de Retour de l’Est op te pikken die daar voor bakken sneeuw gaat zorgen. Zorg dus dat je Gucci op scherp staat en je Porsche gepoetst, we gaan op chique!

 11. tja, als het baasje ook mee mag van het basinnetje … Have fun guys !!! we zien de foto’s wel voorbij komen

 12. De tering! Wat was het lekker! Diep! Lekker diep! Gewoon schofterig veel sneeuw en schofterig lekker geskied.. Alleen moet ik nog wat oefenen op het maken van frontflips.. 🙂

Comments are closed.