De groeten uit…

Neukirchen am Grossvenediger… het weer is zonnig, de sneeuw is hard (maar griffig) en buiten de piste moet je niet komen.

Maar het bier is koud en en en.. het weer is ook koud! Met andere woorden: wij houden het hier nog wel effe uit! Dag dag!

10 Replies to “De groeten uit…”

  1. Giessenborough. Zonnig en koud. Geen sneeuw daarentegen. Bier ook nog niet gevonden. Ik stem voor Neukirchen am Grossvenediger…

  2. Gr¸tzi miteinand, Ja ja, wrijf het er maar weer in … Hier is het bier ook koud en buiten ook. En ook hier komen we niet buiten de piste … groetjes uit Harderwijk (ietwat noordelijk van Neukirchen)

  3. Vanuit een zeer zonnig Neukirchen (nu niet, want we hebben net een varken pootje gelapt) wederom de groeten van de magnificent elf pandaberen. We hebben er weer een helmdraagster bij! Bis gleich!

  4. gefeliciteerd !!! hoef je in ieder geval zelf je helm niet te dragen … nu je skies nog … En ze gaat verder door het leven als sherpa-austria

  5. @ribo: de helmdraagster is al even in de 40.. 😉 @snowjunk: aangeskied door een of andere snelle carver, rechterkant was helemaal blauw; van top tot teen..

Comments are closed.