Canada – hints en tips

Voor de mountain maniacs en mountain mädchen die mee gaan naar Canada heb ik wat hints en tips getikt op mijn website.

Hints en Tips – Canada  

Vragen, opmerkingen.. stel ze hier… zowel Johan als ik zijn ervaringsdeskundigen op het gebied van reizen door Canada dus misschien kunnen wij je wel helpen?

10 Replies to “Canada – hints en tips”

  1. de parkpass tip werkt goed! Hebben de prijzen vergeleken met losse kaarten (geen jaarabbo) en die zijn verhoudingsgewijs vreselijk duur. Wij hebben geloof ik 35eu betaald ipv 120cad$ (even uit mijn hoofd)! (normaal betaal je per auto (jaarabo) anders per auto+inzittenden voor 2 weken) Speedinglimits gelden overigens niet voor vrachtwagens, vooral niet bergop! Canadese truck rijden als idioten, de a15 is een kinderspeeltuin vergeleken hiermee. Voor Golden heb ik nog de eettip eleven22 (http://www.eleven22.ca/), lekker en goedkoop eten.

  2. Check! En als ik jouw pas mag lenen hebben we dus nog maar 1 groepspas nodig. En de goedkoopste optie is dus voor een groepspas voor een jaar 123,80 Ca$. Toch nog maar even kijken op internet.. ?

  3. Zo.. een groot deel van de informatie die ik van Snowtime heb gehad staat er nu ook op.. Enjoy…

  4. euh… misschien nog een goede sight-seeing tip:probeer de route calgary-banff-lake louise te doen via de bow valley parkway. Iets minder langzaam dan de snelweg, maar een weg waar je heel veel kans hebt om wild te spotten…

  5. Euh, goeie tip… maar niet in de winter.. dan issie afgesloten meestal en is ligt het wild te snurken onder een dik pak sneeuw.. 😉

  6. Om het wild wakker te krijgen moet je gewoon een paar zalmen aan de trekhaak binden en luid toeterend rondrijden.. guaranteed success!

Comments are closed.