21st century digital ski

Team ollie is in de sneeuw. Nieuwe skies, nieuwe googles en nieuw MM-bloed. Ook nieuwe techniek. Thuis backup die sneeuwhoogtes opzoekt en doorspeelt via SMS. Ook andersom. Op http://www.versesneeuw.com/ staat ollies update te lezen "pitztal wisselend bewolkt met lichte sneeuw. Door harde wind weinig open. Sneeuw verwaaid. Morgen kijken bij het kaunertal of solden".

Via sites als verse sneeuw kunnen we de laatste weerberichten en sneeuwhoogtes lezen, maar wat nog veel mooier is, is het #versesneeuw kanaal op jaiku. Hierop laten leden via SMS en-route weten waar en hoeveel sneeuw er ligt!
Gisteren heeft team ollie (Thomas, Ollie, Richard, Rogier, Michel, Chef, Edwin) al laten weten Pitztal te laten voor wat het was om hun heil te gaan zoeken in het Kaunertal.
Nu nog wachten op de foto’s.

8 Replies to “21st century digital ski”

  1. ik zal proberen om op korte termijn (lekker vaag) een verslagje in elkaar te prakken wat wat meer inhoud heeft dan de versesneeuw jaiku berichten. De foto’s moeten even naar het verzamelpunt gestuurd worden. 🙂

  2. Foto’s kunnen op Flickr gezet worden…. mag evt via mij gebeuren, maar voor de verhalen bij de foto’s handiger om zelf te doen….

  3. Volgende keer een gezellige masseuze mee?? Ik kan alleen nog maar hard rijden en hard remmen van de kramp in m’n kuiten … beetje zoals ik ski eigenlijk …

  4. De masseuze (fysio natuurlijk, voor minder doen we het niet) gaat de komende keer nog niet mee.. of het moet natuurlijk beroepstechnisch (lees: betaald) zijn. 🙂 Hard rijden? Doen we toch nooit? 🙂 Ik ga tenminste dadelijk met een gemiddelde van 60 ofzo over de weg rijden.. lang leve de randstad!

  5. De kuiten zijn inmiddels ook weer hersteld. Ben er weer klaar voor 😉 De auto moet a.s. dinsdag even naar de garage i.v.m. een defect aan de pomp van de stuurbekrachtiging. Oorzaak: (1) te veel bochtenwerk onderweg naar het Kaunertal, (2) de 5min Quattro freeride op de parkplatz of (3) toch een preventieve actie… (haha gelukkig het laatste)

  6. Tjah… leuk zo’n quattro, maar de mijne blijft gewoon sturen.. 😉 Interesse in het december tripje? 🙂

Comments are closed.