2011; Nieuwe winter, nieuwe shizzle

Jup, terwijl het nieuwe jaar pas net is begonnen, is de winter al volop bezig. Hier in Gorinchem heeft de sneeuw al decimeters dik in de tuin gelegen, terwijl Thomas zo’n beetje alleen nog maar met de Unimog naar zijn werk kon…

Maar, de eerste trips zijn al gemaakt (Thomas met oa Bart) en momenteel maken Ollie en Marco onder leiding van Sander Kan de alpen onveilig.

Ondertussen heb ik ook niet stil gezeten. De traditionele Seasonal is een ticky nerderig uitgevallen. Voor diegene die als eerste de code ontcijfert heeft, is een stickerpakket te winnen!

… en over winnen gesproken, dit jaar nog een wedstrijd. Er is al eerder over gecommuniceerd; er zijn bumperstickerpakketten te bestellen. Niet alleen voor de bumper van je auto (of fiets), maar ook om jouw tag achter te laten in de alpen. Stickers zijn te bestellen (pakketje van 10 grote en 20 kleine stickers à € 17,50) bij johan {at} mountainmadness {punt} org.

Oja, het wedstrijdelement, degene die de mooiste/gekste/raarste/spannendste foto opstuurt van de MM sticker, krijgt een prijs.

Merchandise:

Jup, het “1st MM airborne division” shirt is weer terug….

Verder natuurlijk nog meer mountainmadness merchandise, waar zoals altijd, weer voor geldt, wil je een speciale trui of shirt (kleuren of combinaties) deze op bestelling gemaakt worden. Even graag per mail laten weten via johan {at} mountainmadness {punt} org.

2 Replies to “2011; Nieuwe winter, nieuwe shizzle”

  1. Eerst effe een nieuwe binding op mijn allmountain latjes en dan gaan we weer eens schone onderbroeken bestellen.. ofzo..

  2. …. ik heb nog een paar mooie Flow bindingen liggen. Of een paar Airwalks.. Hoe je nooit meer een perongeluk uitgeschoten ski terug te zoeken.. Trouwens, had er wel iemand gereedschap bij zich? Normaal kijkt iedereen lief naar mij.. (wat sommigen weer aanzien voor een schuinmarcheerpoging als het toevallig een clubke scandinavische schonen betreft..)

Comments are closed.